• Met liefde handgemaakt 🀍
  • Ouderwets goede service πŸ‘
  • SPOED bestel ma-vrij voor 11 uur ⏱

REVIEWS

 

 

Laat op  onze nieuwe  review pagina uw reactie achter over onze service, producten en webwinkel .

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Wendy
15 dagen geleden

Dank voor de snelle en goede service, zowel (het meedenken tijdens) het contact als de verzending. Het uitvaartmandje met de bekleding was prachtig, het beertje erbij maakte het af. Wat een mooie geborgen plek voor ons zoontje, het voelde warm en liefdevol.

 

 

In ons oude review/gastenboek leest u hoe ouders die u voor zijn gegaan onze service en producten gevonden hebben..

 

 

LIZA 13-11-2022 om 18:17:52

Super mooi kistje, waarbij aan alles is gedacht. Heel mooi!

 

SARAH 02-09-2022 om 12:47:29

Prachtig mandje en mooi afgewerkt. Onze kleine zag er lief en vredig uit wat het afscheid doet verzachten. Zeker het geld waard geweest!

 

LAMBERT VERMEULEN 05-08-2022 om 15:17:41

Keurig stijlvol kistje en de kleine knuffel maakt het helemaal af.

 

N 20-07-2022 om 20:43:47

Super snelle levering. Ook goed geholpen met mijn vraag of het op tijd binnen zou zijn. Vriendelijke dame aan de telefoon. Denken ook met je mee. Mooier dan op de foto. Was ook even helemaal stil van de mooie tekst op het kaartje en het super kleine beertje wat er bij werd gedaan zonder dat ik dat wist.
Prachtig.

 

EVELIEN 17-05-2022 om 08:26:37

Snel en netjes geleverd. Mooi product.

 

CONNY 08-02-2022 om 20:32:32

Als uitvaartverzorger heb ik voor een klant een mooi roze kistje met hartjes en een beertje erop besteld. Ik werd zeer goed geholpen, na verschillende mailtjes en telefoontjes werd ik op elk m9ment van de dag of avond te woord gestaan.
Het kistje werd netjes ingepakt bezorgd.
De jonge moeder en vader waren blij met dit kistje, het duimelotje wat erbij geleverd heb ik aan de moeder gegeven om zo een herinnering te hebben aan haar kindje.

 

ANNE EN DOMINIQUE 31-01-2022 om 13:44:11

Een aantal uur geleden is ons foetusmandje bezorgd.
Wij willen jullie bij deze enorm bedanken met welke zorg en aandacht voor detail dit is samengesteld en ingepakt.
Het is een kleine troost.
Bedankt! Het is erg mooi!

 

MARIANNE 19-01-2022 om 22:57:06

Wat een fantastische service. Zeer goed contact zowel via mail als telefonisch. Er wordt zo goed meegedacht en alles in hele korte tijd. Goede suggesties om het kistje helemaal te personaliseren. Heel erg bedankt voor alles!

 

ARTURS 15-10-2021 om 14:17:23

Ben zeer tevreden, zeer lieve en vriendelijke mensen, snel mijn bestelling gekregen!
Hartelijk bedankt Tina!
Groetjes,
Arturs

 

INGE 01-10-2021 om 14:53:47

Heel fijn contact met Tina gehad, je zet echt dat stapje extra voor je klant, waarvoor ontzettend dank. We zijn erg blij met het prachtige urntje voor onze dochter, dat precies op tijd werd geleverd. Wat een liefdevolle manier van zakendoen, bedankt Tina πŸ™

 

SANNE 15-08-2021 om 22:07:14

Wij hebben voor ons dochtertje een heel mooi kistje besteld. Gezien de spoed die er achter zat was verzenden geen optie. Wel mochten we het kistje (zelfs op zondagochtend) komen halen. Hier waren we erg blij mee. Meerdere positieve reacties gehad van diverse medewerkers van de verloskamers.
Mede door het kistje hebben we op een mooie manier afscheid genomen van onze dochter.

 

LAURIE 13-07-2021 om 14:04:03

Wij hadden een prachtig prinsessenjurkje besteld voor mijn sterren nichtje. Deze kon nog net met post mee en daardoor gelijk de volgende dag binnen, mooi ingepakt en met een duidelijke boodschap er op voor de bezorger dat het pakketje geleverd moest worden ivm kleertjes uitvaart.

 

RACHEL SCHOOLENBERG 05-04-2021 om 14:20:34

Onze dochter is stil geboren.
Wij hebben een prachtige urn voor Frederique besteld, deze is mooier geworden dan ik had gehoopt.
Levering is ontzettend snel gegaan.

 

 ELS 12-03-2021 om 00:00:33

Mijn schoondochter en zoon verloren hun 1e kindje. Kort na het overlijden van mijn vader. De uitvaartverzorging gaf mij het adres waar ik een mooi kistje kon bestellen. Ondanks het verdriet konden wij mooi afscheid nemen. Het was zo mooi gemaakt. Helemaal af met een dekentje en een beertje. Bedankt voor jullie goede zorgen

 

GONNIE 11-03-2021 om 19:55:00

Prachtig mandje. Met liefde en aandacht gemaakt. Heel blij zo iets moois te vinden, In een verdrietige periode waarin je alleen maar mooie herinneringen wil maken in de beperkte tijd die er is. Daar draagt dit mandje zeker aan bij. De bloemist maakte er een wilde bloemen tuintje op. Zo lief en zo mooi. De levering was snel. Het mandje was heel goed verpakt. Er werd nog even na gebeld of alles goed was verlopen. Nogmaals dankπŸ™

 

LINDA 27-02-2021 om 08:55:14

Het mandje voor ons kindje was nog mooier dan verwacht. Het kleine beertje erin was een verrassing, zo fijn om dat aan je kindje mee te kunnen geven in het mandje. We hebben onze eigen boodschap aan ons kindje op een papiertje geschreven en onder het matrasje gelegd.
Bedankt voor het prachtige mandje, de snelle verzending en de verpakking & verzending met aandacht.
We hebben ons kindje een mooi afscheid gegeven en dat helpt ons enorm in deze tijd.

 

ELMARY 03-02-2021 om 22:48:13

Eerst gebeld met u. De bezorgtijd was zeer snel. De volgende dag had ik het pakketje in huis. Het was perfect en ons kindje paste er precies in! Bedankt voor de geweldige service en snelle levering!

 

TESSA 20-01-2021 om 12:04:35

Super snel geleverd en erg mooi. Toch erg fijn dat we ons kleintje van 10 weken een mooi plekje hebben kunnen geven.

 

DESI BAGIJN 12-11-2020 om 22:29:40

ons kindje was niet levensvatbaar, waardoor we de zwangerschap moesten afbreken met 19 weken. Dinsdag 10-11-2020 werd ons dochtertje naomi stella geboren.
We hebben een prachtig mandje besteld en snel binnen gekregen. Een prachtig mandje met een lief klein beertje. Echt een mandje met zoveel liefde gemaakt. morgen zullen we haar begraven met het prachtige mandje. Top service met veel liefde. Bedankt hier voor. Ziekenhuis personeel vond het mandje zo prachtig.

 

KARIN 27-10-2020 om 13:14:42

Prachtig kistje voor ons zoontje van 17 weken (zwangerschap) oud. En het bijgesloten rustzakje voor ons kleine mannetje met het kleine beertje in z'n armen. Veel dank, ondanks als ons verdriet, voor het mogelijk maken van een liefdevol afscheid en een mooie herinnering.

 

WENDY 15-10-2020 om 21:58:38

Ook al was t zo klein, door jullie heb ik mijn kleintje na 11 weken waardig een plekje kunnen geven in mijn tuin.
Dank jullie wel!
Levering was snel.
En het was met zoveel liefde, zorg en attentie ingepakt dat ik met tranen in mijn ogen het doosje uitpakte. Superbedankt voor niet alleen de middelen voor een waardig afscheid, maar ook de steun en liefde die je op zo'n moment eigenlijk nodig hebt.

 

TINEKE 11-09-2020 om 23:07:52

Heel bijzonder mooi het infiniti love kettinkje voor onze schoondochter. Hoop dat het de pijn verzacht van het verlies van hun zoontje die met 13 weken zwangerschap overleed doordat onze schoondochter sepsis kreeg 😒
Zeer goede service, zo liefdevol ingepakt ❀️ kan een ieder prematuurkistje aanbevelen.
Zeer veel dank !!!
Voor Tina een extra πŸ’‹πŸ™

 

CHRISTA 29-07-2020 om 10:37:28

Een bijzonder, meelevend, warm mens is Tina.... de post was niet op tijd dus mochten we de bestelling ophalen... prima service, mooie artikelen ..... alles bij elkaar een fijne ervaring in moeilijke tijd. Dank je wel!

 

JULIA 19-07-2020 om 16:24:41

We zijn ontzettend blij met uitmuntende service en vakmanschap. Wij hadden het kistje zaterdag besteld en al direct in contact gekomen met Tina die alles goed heeft georganiseerd waardoor wij het kistje dinsdag al in huis hadden. Het kistje is met de hand gemaakt en je ziet er met veel zorg aan is gewerkt. Omdat ze zeker wilde weten dat wij het kistje op tijd in huis zouden hebben is deze persoonlijk door de maker naar ons toe gebracht. Wat een service! En ze hadden er zelfs nog een speciale gedenkplaat van hetzelfde materiaal en opdruk als het kistje bij gemaakt ter herinnering aan onze Benjamin. We krijgen heel veel complimenten over het kistje. Hier kunnen we Benjamin een waardig afscheid in geven.

 

K. HELDER 10-07-2020 om 16:12:54

Na een zwangerschap van 15 1/2 week is deze vanwege trisomie 18 afgebroken. We hebben een uitvaartwiegje en wikkeldoek besteld. Beiden zijn erg mooi en waren er binnen enkele dagen, voor ons mooi op tijd. We zijn daarover erg tevreden.

 

INGRID 06-06-2020 om 13:15:02

Vanwege de diagnose Syndroom van Down maakten wij de zeer moeilijke keuze om de zwangerschap van ons zoontje met ca. 16 weken af te breken.
Via deze website een heel mooi houten kistje met vlinder uitgezocht met zachte blauwe dekentjes en matrasje.
Door Corona en Pinksteren waren pakketbezorgingen vertraagd, gelukkig door GLS alsnog op tijd bezorgd zodat we het mee konden nemen naar het ziekenhuis.
Wij waren erg ontroerd toen we het kistje openden en er ook een miniatuur teddybeer in zat, zo ontzettend lief.
Op de vlinder hebben we zijn naam geschreven.
Wij hebben Sevijn bij het afscheid warm ingestopt met zijn beer.
Ook het ziekenhuispersoneel vond het kistje erg mooi.

 

SARINA EN MICHAEL 29-04-2020 om 14:00:50

Met 15weken waren mijn vliezen gebroken. Met 18 weken zwangerschap kregen wij te horen dat ons kindje geen levenskans had... met ongeveer 19 weken heeft ons kindje kindje zelf besloten om te stoppen met vechten ... een echte vechter om nog ruim 4 weken te vechten.. we hebben het mandje besteld en kregen deze 2 dagen erna thuis... met tranen in de ogen zo mooi hoe hij eruit zag... met 20weken en 1 dag is onze zoon te wereld gekomen we hebben hem de naam Mari gegeven deze is afgeleid van de naam Marinus van mijn vader die helaas vorig jaar is overleden.

 

JITSKE 19-04-2020 om 19:03:38

ik heb een bedel en ketting besteld voor mijn schoondochter, zij en mij zoon verwachtten eind juli een baby maar bij een echo die gemaakt is toen zij 17 weken zwanger was bleek de hun zoontje een open ruggetje te hebben en bij nader onderzoek ook in erge mate zodat zij er voor hebben gekozen de zwangerschap af te breken. Zelf hebben wij 34 jaar geleden een levenloos dochtertje gekregen. Nu ik zie hoe er tegenwoordig mee omgegaan wordt ben ik alleen maar blij met wat er allemaal mogelijk is en hoe er mee omgegaan wordt. Wij hebben alleen een graf van haar en verder niets , geen foto en we hebben haar niet eens in onze armen gehad. Alle lof voor wat jullie allemaal verkopen voor een waardig afscheid van je kind. In overleg met mijn schoondochter heb ik de bedel besteld en krijgt ze die van ons cadeau

 

JANE 07-04-2020 om 11:29:14

In een korte tijd een mooi wikkeldoekje kunnen ophalen. Heb ons kleintje een mooi afscheid kunnen geven.
Fijn advies gekregen naar mogelijkheden over ons kleintje zo mooi bij ons te kunnen houden de 2 dagen.

 

SIMONE 28-02-2020 om 17:14:30

Wij hebben vanmiddag ons prachtige mandje en wikkeldoek gekregen van jullie. Het was erg heftig om te zien maar wat een prachtige waardevolle mandjes worden er gemaakt, en wat een prachtige wikkeldoek.
Wij zijn erg tevreden over de service dat wij ons geen zorgen meer hoeven te maken hierover, wij kunnen onze zoon nu op een waardige manier geboren laten worden en bij ons thuis houden.
Nogmaals, ontzettend bedankt.

Met vriendelijke groet,
Simone

 

MARCHIEN FIEREN 11-02-2020 om 12:17:28

Met deze webwinkel heb ik een goede ervaring. De dame aan de telefoon Tina was vriendelijk en begripvol. Ook ontving ik een persoonlijk geschreven brief bij de bestelling, heel warm. Het is heel fijn als mensen lief en aardig tegen je zijn in deze moeilijke tijd en je niet het gevoel geven een nummer te zijn. De afhandeling was ook vlot en efficiënt. Hartelijk dank voor jullie goede service voor Boris.

 

NELE 07-01-2020 om 22:03:39

“Als ouders van een kindje dat geboren werd op 15 weken wil je er alles aan doen om je kindje toch zoveel mogelijk geborgenheid en liefde te geven. Via deze website bestelden wij een kistje voor ons zoontje. Het werd dezelfde dag nog geleverd en zag er echt prachtig uit. Het kistje en hoe het van binnen met veel zorg is aangekleed straalt uit dat dit met veel liefde is gemaakt. We zijn opgelucht dat er mensen zijn die dergelijke dingen doen en die het op die manier mogelijk maken aan ouders om hun kindje een mooi afscheid te geven. Duizendmaal dank!"

 

KATRIEN 07-01-2020 om 19:57:14

"Dankzij Same day delivery ontvingen we het bestelde kistje supersnel. Prachtig kistje dat een gevoel van geborgenheid weergeeft. Je voelt dat dit met liefde gemaakt is. In het kistje zit een matrasje, lakentje en twee mini roosjes. We waren diep ontroerd door het mini konijntje dat er bij zat. Het idee dat ons kleintje zo toch niet alleen is, verzacht de pijn een beetje. Dat er ook alles aan gedaan is om ons zo nog een knuffeltje te bezorgen als herinnering, toont dat er mensen achter dit zitten die weten hoe belangrijk dit allemaal is. Het op zo een mooie manier afscheid kunnen nemen, is van onschatbare waarde. Met heel ons hart bedankt!"

 

WULFENS 07-01-2020 om 19:56:14

"Geweldig! Om 11:00uur het kistje besteld met Same day delivery en net na 18:00 uur thuis geleverd. Het kistje was zo mooi, inclusief inhoud! Het gaf ons een troost dat jullie aan ons gevoel denken, betreft de inhoud van het kistje. Hartelijk bedankt. Soso Lobi. Wulvens

 

LENNEKE 07-01-2020 om 19:55:09

"We hebben ons kindje met 31 weken zwangerschap verloren. Ik ben gaan zoeken op internet voor een mooi mandje en kwam op jullie site terecht. Ondanks het verdriet een heel mandje uitgezocht en meteen besteld, de volgende dag al in huis. (We hadden gekozen voor een avond levering, overdag moesten we zoveel regelen) super dat dit mogelijk was. Ook hebben we meteen een urn besteld, het zag er al mooi uit op internet, maar in het echt nog veel mooier!! Ik hoop het nooit meer mee te maken, maar ga zo door!!! Jullie zijn een top bedrijf!! Nogmaals bedankt

 

CHERELY 30-12-2019 om 15:33:19

Ik wil deze bedrijf zo erg bedanken !! Jullie waren er voor ons toen wij in de nacht jullie nog mailde om een pakje te bestellen. Zoveel mail contact hebben we gehad en wauw wat stond dat pakje met sterretjes onze mannetje zo goed.
Dank jullie wel

 

MARCELLINE 17-10-2019 om 13:05:52

Na het verdrietige nieuws dat mijn neefje met 17 weken in de buik is overleden, was ik blij om te zien dat er een site bestaat als prematuur kistje. Je wil een kindje toch een waardig afscheid kunnen geven en dat hebben wij gelukkig kunnen doen. Ik heb een kistje besteld waar een zacht matrasje, dekentje en een lief knuffeltje bij zat. Ook heb ik mijn zus een mooi bedeltje kunnen geven.

Dankzij Tina (initiatiefneemster Prematuur Kistje) haar vriendelijke benadering en extra inzet en zorg voor het snelle afhandelen, hebben we mijn neefje een mooi afscheid kunnen geven. Dank daarvoor!

 

OLGA 18-09-2019 om 12:04:55

Vandaag het prachtige regenboog mandje mogen ontvangen voor ons zoontje waarvan ik morgen moet bevallen, en wat is het perfect!
Emotioneel maar zo lief en mooi...
Heel blij met jullie snelle service,binnen een dag was het binnen.
Een hele zorg minder dat dat geregeld is en ons kindje een waardig afscheid zal krijgen en dat allemaal voor een zeer betaalbare prijs..
Ik zeg: Dank jullie wel!

 

ILJA BLOK 29-08-2019 om 10:36:52

Wij hebben een prematuur uitvaard mandje besteld voor ons prematuur overleden dochtertje Evie. We waren blij verrast te zien met hoeveel zorg en aandacht dit vervaardigd was. Heel lieflijk! En de prijs is ook zeer redelijk, zeker voor wat je krijgt. We kunnen het aan iedereen aanraden.

 

TOM & CONIA VAN DER BURG 07-08-2019 om 21:54:57

Wij hebben dinsdag 30 juli een mooi gedenkbeeldje besteld ter nagedachtenis van onze voortijdig overleden dochter. Toen de online betaling mislukte werd ik via de mail in de avonduren (!) keurig via de mail geholpen. Een week later kwam PostNL het pakketje brengen. Het beeldje was zeer goed ingepakt met een buitendoos, hierin luchtzakken en piepschuimvlokken en daarin het beeldje in een doos die ook goed verpakt was.

De kwaliteit is prachtig en we zijn erg blij met het mooie beeldje.

 

STEFANIE EN BARTH 31-07-2019 om 12:45:55

Beste mevrouw/meneer,
Via deze weg willen we u en uw medewerkers graag hartelijk bedanken voor het meedenken en actie ondernemen bij het op tijd bezorgd krijgen van het mandje voor onze zoon. Door de korte tijdspanne leek dit lastig te worden, maar dankzij u is dit toch goed gekomen. Het mandje was prachtig!
Groetjes
Stefanie en Barth

 

MIRJAM 30-07-2019 om 05:13:00

Ondanks dat onze kindjes in het weekend gekomen en gegaan zijn kon ik zelfs op zondag terecht. Direct mailcontact en zo ontzettend veel begrip en medeleven.
Het tweelingmandje was prachtig en precies goed voor onze prachtige, dappere kleintjes. Voor altijd samen, voor altijd thuis.
Bedankt voor het mogelijk maken van een mooi afscheid van onze kleintjes. Bedankt voor alle goede zorgen. Bedankt dat wel, zelfs op zondag, zo snel en goed geholpen zijn.

 

SANDER EN ALINDE BAKKER 18-06-2019 om 18:44:33

Wij willen prematuur kistje hartelijk danken voor het mooie mandje, de stempel en het gipsmateriaal voor de afdrukjes. Ook hebben wij kleding, sokjes en een omslagdoek besteld voor ons kindje. Milan was alleen veel te klein voor de kleding. (Zo klein als een kindje van 21 weken). Wel hebben we hem ingewikkeld in de doek en het mutsje pastte mooi! In het bijzonder willen wij prematuurkistje bedanken voor het lieve knuffeltje wat erbij zat. Onze kleine Milan ligt hier nu mee onder zijn kleine armpje. Zo'n lief gezicht. Het geeft een fijn gevoel dat hij met zijn knuffeltje is.

 

MARIO EN KARIN BERENDIJK 02-05-2019 om 22:07:59

ondanks dat niemand hoopt dit nodig te hebben, zijn wij ontzettend blij met het Uitvaartmandje voor onze prachtige zoon Thorstein...een waardig afscheid met dit moois. Erg goed dat dit kan en er is.... Bedankt Prematuurkistje..... Dank hiervoor!

 

VAN HATTUM 26-03-2019 om 16:19:12

Wij danken u voor de snelle service , het prachtige kistje en het lieve beertje erbij . Mede door jullie heeft ons mannetje een prachtig afscheid gekregen. Dank u wel voor de service en het prachtige kistje.

 

 JODY 23-03-2019 om 21:18:32

Wij zijn super tevreden over prematuurkistje.nl ons kindje is met 16 weken overleden.
We hadden het kistje snel nodig de volgende dag werd het kistje al geleverd.
Het kindje kwam op een zacht matrasje te liggen. Ook zat er een erg lief beertje bij.
In het ziekenhuis van Almelo vonden ze het kistje ook erg mooi.
We hebben jullie site doorgegeven en willen ook bij jullie gaan bestellen.
Heel erg bedankt voor de snelle service.

Jody Reinders

 

CHILLING 30-01-2019 om 17:33:02

Voor ons dochtertje hebben we bij jullie een mooi satijnen mandje met een vlinder erop besteld. Hij was nog mooier dan verwacht. Wat wij ook erg waardeerden was het kleine konijnenknuffeltje wat erbij zat. We hadden zelf moeite om zoiets kleins te krijgen. Nu leek het net of ons dochtertje haar knuffeltje vast had tijdens het slapen. Toen bleek dat de urn die we besteld hadden niet meer te leveren was, kregen we zeer snel ons geld retour. Ook heel netjes. Heel erg bedankt voor de goede service, goede producten en het fijne afscheid dat wij zo konden nemen van ons dochtertje.

 

LINDA SCHIPPERS 03-12-2018 om 20:31:52

Wauw! Prachtig product, en je ziet het meteen: Het is met veel liefde gemaakt. Een extraatje erbij wat mij meteen tranen bezorgde. Jullie scoren een dikke 10 op alle fronten! Dankjewel!

 

SERAJA METEKOHY 28-11-2018 om 18:54:02

Wij hebben een heel mooi mandje met een vlinder voor onze dochter besteld...
Ondanks de zware tijd, ben ik heel blij Met dit mandje... Dank je wel voor de snelle levering en de mooie spullen die erbij zaten..

 

JOLIEN 24-11-2018 om 18:18:57

Vrijdagavond besteld en maandag werd het bezorgd. Bestelling zag er heel netjes verpakt uit. Ik hoop hier natuurlijk nooit meer iets hoeven te bestellen maar voor iedereen die in een situatie zit met een prematuur kindje is dit de beste met het mooiste en meest uitgebreide assortiment.

 

R&S. 25-10-2018 om 16:13:36

Helaas kregen ook wij het nieuws te horen dat onze kleine baby geen baby maar engelbaby is geworden.
Dankzij prematuurkistje hebben wij een mooi kistje kunnen uitkiezen om daarin ons kleintje leggen.
Door jullie goede service en klantvriendelijke site hebben wij op een fijne manier afscheid kunnen nemen.
Liefs R en S.

 

ANNE DE KONING 22-10-2018 om 10:53:12

Wij hebben het grijze uitvaartkistje met sterren.
Ons zoontje van 21 weken en 26 cm lang paste hier echt heel mooi in.
Het kistje was precies van maat goed voor deze lengte en zag er heel mooi en degelijk uit.
Ik heb al veel gegoogeld naar een mooi en betaalbaar kistje/mandje.
Dit is echt de enige site waar ik dit kon vinden met ook nog eens hele goede service!

 

MARIANNE JAGER. 20-10-2018 om 17:06:21

een zeer verdrietige situatie ,maar reuze tevreden met het rosé mandje.
Het was uitermate keurig verpakt en zag er ook prima uit zoals op de site al geschreven staat.
Zeer tevreden overhelt product, een verrassing dat er ook nog een knuffeltje met armbandje mee gestuurd werd.

 

NATHALIE EN ALEXANDER 29-09-2018 om 07:47:16

Bedankt voor het prachtige wikkeljurkje en de super snelle levering. We hebben Elin samen aangekleed en nog een foto van ons 2tjes in haar jurkje gestopt.
In tijden van zulk verdriet is het geweldig dat jullie zo ontzorgen en zelfs even voor een mooi moment zorgen.

 

ELINE 13-09-2018 om 05:47:44

Het is bloemstukje is werkelijk prachtig Tina! Onze vrienden zijn ook diep ontroerd... Bedankt voor het perfect uitvoeren van deze opdracht! Ik hoop niet tot ziens maar anders zeker tot een volgende keer.
Hartelijke groeten,
Eline

 

YMPKE 13-09-2018 om 05:46:07

Hallo ,
Het pakketje is net aangekomen .
Dankjewel het is super mooi , prachtig ik heb er geen woorden voor
Bedankt onze Lucas zal er heel mooi bij staan
1000 maal bedankt
Mvg Ympke

 

Beste Tina,
Super fijn dat jullie er zijn!!! Ons kleine meisje lag heel knus in haar regenboogmandje, samen met het mini-konijntje in haar armpjes. Bedankt ook nog voor alle extra informatie omtrent wat mogelijk is en handig is en de zeer snelle service!

 

MARJAN 25-01-2018 om 10:23:38

Hallo Tina, het uitvaartmandje, wikkeldoekje en jurkje waren allerliefst. De uitvaart van onze kleine schat is zeer respect-en liefdevol voorbereid door de uitvaartverzorgster, we hebben er een heel goed gevoel aan overgehouden.
Alles was geheel naar onze wens, dank je wel voor alle goede zorgen.
met groetjes, Marjan

 

LIESELOTTE 05-01-2018 om 06:17:58

Hallo Tina,
Het kistje is ons toegekomen.
Het is heel mooi, en bedankt voor de lieve knuffel erbij.
Warme groeten,
Lieselotte.

 

MARJON 19-05-2017 om 19:28:48

Bedankt voor jullie snelle service
Het kistje past mooi en ook de binnenkant is heel mooi en lief bekleed. Het konijntje is ook super schattig en geeft het gevoel dat ons meisje niet alleen is.
Bedankt voor alle goede zorgen en mocht het in onze omgeving voorkomen (wat ik echt niet mag hopen) zal ik jullie zeker aanbevelen.
met vriendelijke groet,
Marjon

 

MARJANNE 02-01-2017 om 19:46:18

Wat een ongelooflijk mooi kistje werd er bezorgd, wij zijn er heel dankbaar voor.
Je kunt echt zien met hoeveel liefde dit kistje gemaakt is, mooie bekleding, dik matrasje, heel mooi.
Bedankt voor alle goede zorgen!
Groet, Marjanne

 

MEVR. G.L 10-08-2016 om 13:58:03

Beste Tina,
Via deze weg wil ik je graag laten weten dat het harten jurkje ons kindje prachtig stond. Het roze mutsje was nog wel wat te groot.
Dit was het laatste jurkje wat we voor haar mochten kopen. Dankjewel.
Groet,
Mw. G. L

 

INDA DEN HOLLANDER 26-05-2016 om 23:14:56

Beste medewerkers,
heel erg bedankt namens mijn man en mij voor de nette en snelle service van onze bestelling.
We hadden niet verwacht dat er naast het al zo mooie mandje ook nog een dekentje en knuffeltje bij geleverd zou worden.
We zijn jullie er dankbaar!!
Met vriendelijke groet,
Linda en Anthony den Hollander

 

NIKKI 12-04-2016 om 09:46:07

Beste Tina,
Ik wilde even laten horen hoe blij ik met het mandje ben. Hij is echt prachtig.
Ik kan ook zien met hoeveel zorg en liefde het mandje is gemaakt. Ik was er helemaal ontroerd van. Zo krijgt mijn meisje zeker een waardig afscheid. Ik vond het mandje eerst wel groot, maar dat was het karakter van mijn meisje ook.
Dus nou bij deze hartstikke bedankt!
Met vriendelijke groet,
Nikki

 

MARLIES 17-03-2016 om 21:48:27

Recent uitvaartkistje besteld voor ons dochtertje, communicatie prima, snelle verzending, het kistje was helemaal wat we wilden....
Bedankt voor de goede service!